Na školu Dietetiky sa môžete prihlásiť priamo u organizátorky p. Janky Repákovej, mob.kontakt: 0905 453 080, alebo vyplnením prihlášky v tejto sekcii. Následne Vás bude telefonicky kontaktovať p. Janka Repáková, ktorá bude bližšie upresňovať informácie s blížiacim sa termínom 1. seminára. Vyplnením prihlášky, alebo telefonickým prihlásením budete zaregistrovaný účastník školy Dietetiky.
Prihlásením na štúdium zároveň potvrdzujete, že súhlasíte so Storno podmienkami uvedenými nižšie.

 

V prípade záujmu o propagáciu školy u svojich pacientov (klientov, známych, študentov, obchodných partnerov a pod.) máte k dispozícii plagát v sekcii Na stiahnutie, ktorý im môžete rozposlať, alebo ho zverejniť vo Vašich pracovných priestoroch, poprípade po dohode s nami aj na Vašej web.stránke, alebo Facebooku.

 

STORNO PODMIENKY: V prípade, že sa nebudete môcť na 1. seminár dostaviť a neoznámite nám to minimálne 1 týždeň dopredu, si účtujeme storno poplatok 50% z ceny 1.seminára, čiže 40.- eur. V prípade neúčasti z nejakých vážnych dôvodov na niektorom zo seminárov v rámci roka sa poplatok za daný seminár nevracia, pretože sa jedná o platbu školného ako celku. Účastník školy v prípade neúčasti bude mať k dispozícii výukový materiál – skriptá, aby svoju neúčasť mohol vykompenzovať formou samoštúdia, a bez problémov mohol nadviazať na učebnú látku, ktorá sa bude preberať na nasledujúcom seminári.

Na kurz Detskej Tuiny sa môžete prihlásiť priamo u organizátorky p. Janky Repákovej, mob.kontakt: 0905 453 080, alebo vyplnením prihlášky v tejto sekcii. Následne Vás bude telefonicky kontaktovať p. Janka Repáková, ktorá bude bližšie upresňovať informácie s blížiacim sa termínom kurzu. Vyplnením prihlášky, alebo telefonickým prihlásením budete zaregistrovaný účastník kurzu Detskej Tuiny.
Prihlásením na štúdium zároveň potvrdzujete, že súhlasíte so Storno podmienkami uvedenými nižšie.

 

V prípade záujmu u propagáciu kurzu u svojich klientov máte k dispozícii v sekcii Na stiahnutie plagát, ktorý im môžete rozposlať, alebo ho zverejniť vo Vašich pracovných priestoroch.

 

STORNO PODMIENKY: V prípade, že sa nebudete môcť na kurz dostaviť a neoznámite nám to minimálne 1 týždeň dopredu, si účtujeme storno poplatok 50% z ceny kurzu, čiže 25.- eur.

 

01.seminár:  september 2017

 

02.seminár: 

 

03.seminár: 

 

04.seminár: 

 

05.seminár: 

 

06.seminár:

 

07.seminár: 

 

08.seminár: 

 

09.seminár: 

 

10.seminár: 

 

 

Dátumy seminárov môžu byť ešte pozmenené, podľa okolností.

 

Celková cena ročného štúdia je 1100,- EUR. Spolu sa jedná celkovo o 10. seminárov.

Cena 1.seminára je 110,- EUR. V cene sú zahrnuté kompletné materiály a skriptá.

Školné je možné zaplatiť v 2. splátkach: cena 1. splátky je 550,- EUR. alebo v 3. splátkach ( cena 1. splátky je 370,- EUR ).

Platbu je potrebné uhradiť pred zahájením štúdia.

 

Platbu je potrebné uhradiť pred zahájením štúdia. Nie je možné zúčastňovať sa seminárov jednotlivo, pretože jednotlivé témy postupne na seba naväzujú, a pre pochopenie jednotlivých tém je potrebná znalosť predchádzajúcich seminárov.

 

 

 

 Absolvent ročnej školy Dietetiky bude mať kompletné znalosti z oboru Dietetiky čínskej medicíny, ale taktiež z najnovších poznatkov o výžive z Dietetiky západnej. Následne ich bude vedieť na základe základných princípov učenia o Jin – Jangu, 5-tich elementoch, západných poznatkoch o nutričných prvkoch – makroelementov, mirkoelementov a glykemickom indexe dôležitých pre náš organizmus správne skombinovať a navrhnúť optimálny spôsob stravovania s prihliadnutím na zdravotný stav človeka, jeho vek, jeho konštitúciu, momentálne ročné obdobie a klimatický stav podnebia. Bude vedieť tieto poznatky zahrnúť do rôznych praktických rád – pri zostavovaní receptov a správnych foriem úprav pri príprave jednotlivých jedál dňa. Tieto poznatky môže využiť vo svojej odbornej profesii – či už ako lekár, terapeut čínskej medicíny, výživový poradca, alebo iný terapeut zaoberajúci sa zlepšovaním zdravotného stavu človeka. Samozrejme taktiež vo svojom osobnom živote pri zlepšovaní zdravotného stavu seba, alebo členov svojej rodiny, blízkych a priateľov. Komplexnosť celého štúdia je výnimočná práve v tom, že bude vedieť kompletné informácie obidvoch oborov Dietetiky správne prepojiť a hlavne veľmi efektívne a prakticky uplatniť.